FAQ

# Er vi garantert billetter når vi kjøper via Everton Norge?
Svar: Vi er garantert 50 billetter til hver hjemmekamp. Så er du blant de 50 første så er du garantert billett. Hvis ikke så opplyser vi om dette når du bestiller.

# Er billettene vi kjøper via Everton Norge ved siden av hverandre?
Svar: Ja

# Kan vi velge hvor på Goodison Park vi vil sitte?
Svar: Det er lov å komme med ønsker, og vi gjør alt vi kan for å innfri disse. Men det er ikke alltid det lar seg gjøre. Kommer også an på motstander.
Noen ganger selger ikke bortelaget ut alle sine billetter, og da blir øvre borteseksjon gjort tilgjengelig for hjemmefans. Dette er gode plasser som vi ofte får tilbud om når disse blir gjort tilgjengelig.

# Hvor henter vi billettene, og når må vi hente dem?
Svar: Billetter hentes på billettkontoret i Goodison Road (rett over gaten for Winslow Hotel). De kan hentes på kampdag, det er som regel liten kø kampdag. Billettene ligger merket med navn. For. eks: hvis Ola Normann har bestilt 5 billetter, så vil han få en konvolutt merket med "Ola Normann" som inneholder 5 billetter. Man må selvsagt ha med seg legitimasjon (pass, førerkort e.l)

# Når er fristen for billettbestilling?
Svar: Som regel så er det 4 uker før kamp for hjemmebilletter og 14 dager for bortebilletter. Noen få unntak finnes, men da blir dette grundig publisert.

# Kan man kjøpe bortebilletter via Everton Norge?
Svar: Ja. Noen kamper er vanskelige borte. Denne sesongen er det Brentford og Luton borte som er vanskelige. Disse stadionene er så små at antall billetter Everton får er så lite at det er utsolgt lenge før de kommer ut på "general sale".

#Hva koster en billett?

Svar: 55 pund for voksne (15 år og oppover) og 25 pund for barn. Bortebilletter koster 30 pund. Egne priser for cupkamper. Everton Norge har et påslag på 120kr pr billett, noen som ble vedtatt på årsmøtet i 2022.

# Må alle som skal ha billetter være medlem?
Svar: Ja, alle som kjøper billetter via Everton Norge må være medlem. All info om hvordan man melder seg inn finner man her: https://www.evertonfc.no/bli-medlem